Εθνική Οδός Λευκίμμης, Κέρκυρα - Τσάρου, 49084
  • English
  • Ελληνικα
ECO Friendly
Menu

Προφίλ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΟΡΑΜΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΑΞΙΕΣ-ΣΤΟΧΟΙ

Η CorfuGreenWay – Γεωπονικές και Κηποτεχνικές Επιχειρήσεις ιδρύθηκε το 1988 από τον Βησσαρίωνα Καραμέτο, Γεωπόνο, απόφοιτο της Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (Α.Γ.Σ.Α.)

Από το 2008 στέλεχος της επιχείρησης είναι ο Άρης Διαβάτης (απόφοιτος Τ.Ε.Ι.Γεωπονίας Μεσολογγίου – Γεωργικής Μηχανολογίας και Υδάτινων Πόρων)

Τα τελευταία χρόνια έχουν ενταχθεί στο στελεχιακό δυναμικό της επιχείρησης οι θυγατέρες του ιδρυτή Σπυριδούλα (απόφοιτος Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και Ιωάννα (απόφοιτος Τ.Ε.Ι .Γεωπονίας Θεσσαλονίκης τμήματος Φυτικής Παραγωγής

Σκοπός της επιχείρησης:

  • Υποστήριξη Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.
  • Κατασκευές Κήπων και Αυτόματης Άρδευσης
  • Εμπορία Αγροεφοδίων και Ειδών Κηποτεχνίας
  • Μελέτες Αναπτυξιακών Νόμων (Νέοι Αγρότες – Σχέδια Βελτίωσης)

Σημαντικό έργο αποτελεί η συνεισφορά μας, ώστε να καταστεί ο Τόπος μας ένα Παραδεισένιο Νησί, στο οποίο θα μπορούσαμε όλοι εμείς οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες, να ζούμε σε αρμονία με τη Φύση και να απολαμβάνουμε τα αγαθά από την καλλιέργεια της Γης, αλλά και την ομορφιά από τους χώρους Πράσινου. Σκοπός μας επίσης είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, φιλικών προς τον πελάτη και το περιβάλλον, που θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Θεωρούμε ότι το Εμπόριο και η Παροχή Υπηρεσιών βασίζονται σε Ηθικές Αξίες, τις οποίες τηρούμε απαρέγκλιτα. Αυτές οι Αξίες έχουν να κάνουν με το Σεβασμό των δεσμεύσεων (έναντι των προμηθευτών και των τελικών καταναλωτών), την Εμπιστοσύνη και την Υπευθυνότητα για τις Υπηρεσίες και τα Προϊόντα που παρέχουμε.

Μέσα από την πολυετή ενασχόλησή μας, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι είμαστε από τις κορυφαίες Κερκυραϊκές επιχειρήσεις στον τομέα μας, με Τεχνολογικά Σύγχρονη Υποδομή, μόνιμα Ανοδική Πορεία και Ικανότατη Στελέχωση. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε σύνθετα και απαιτητικά έργα και να ανταπεξερχόμαστε επιτυχώς σε ένα μεγάλο φάσμα αναγκών και σημαντικό όγκο εργασιών.

Όλα αυτά μας έχουν δυναμώσει, μας έχουν κάνει πιο ανταγωνιστικούς και έχουν ενισχύσει τη φήμη μας τόσο στην Κέρκυρα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε:

  • Να εκσυγχρονιζόμαστε, σύμφωνα με τις εξελίξεις της Τεχνολογίας
  • Να ενημερωνόμαστε και να εκπαιδευόμαστε, τόσο εμείς, όσο και το προσωπικό μας
  • Να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με Πελάτες, όσο και με Συνεργάτες
  • Να ανταποκρινόμαστε άμεσα και να εξυπηρετούμε επιτυχώς τις ανάγκες των πελατών μας.

Από το 2000 η CorfuGreenWay εδρεύει στο 4ο χλμ. Εθνικής Οδού Γύρου Αχιλλείων στην περιοχή Τσάρου.

Συγνώμη, δεν βρέθηκαν αποτελέσματα